Få bygget en træterrasse der passer til dit hus og dine ønsker

Drømmer du om at få bygget en træterrasse? Så lad os hos Mikkelsen ApS Tømrer & Snedker hjælpe dig.

Et af vores specialer er nemlig træterrasser, som vi har bygget i alle størrelser for private og erhverv i blandt andet Århus, Risskov, Tilst og omegn, og vi står klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Vi opfylder dine ønsker til din nye terrasse

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende træterrasse, har vi også løsninger til det. 

Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Hvad koster en træterrasse?

Vores pris på en træterrasse varierer meget alt afhængigt af, hvor stor terrassen skal være, om vi skal bygge en helt ny terrasse for dig, eller om vi skal ombygge eller udvide din nuværende terrasse.

Derudover afhænger vores priser også af, hvilke terrassebrædder du ønsker. Der findes nemlig et stort udvalg af forskellige brædder, som giver forskellige looks, og som kræver forskellige former for løbende behandling og vedligeholdelse.

Kontakt os og få rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forbindelse med materialevalg, størrelsen på den nye terrasse eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på opbygning af terrasse.

Ring og hør mere på telefon 20 48 71 98 eller skriv til vores e-mail km@mikkelsen-ts.dk. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​LIKE OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

​Her kan ​følge med i vores hverdag, se billeder, deltage i konkurrencer og i det hele taget få et indblik i, hvad vi render og laver.

facebook-logo-ikon   instagram-logo-ikon