En tilbygning kan være et godt alternativ til en flytning

Har du brug for mere plads i dit hus? Så kan en tilbygning være den rette løsning for dig. Hos Mikkelsen ApS Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med at bygge tilbygning til både privatpersoner og erhverv i blandt andet Århus, Tilst, Risskov og omegn.

Husk at sætte dig ind i lokalplanen og bygningsreglementet

En tilbygning kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter. Inden du beslutter dig for at forlænge huset eller få det større badeværelse, som du og familien har drømt om, skal du dog først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Hvis du er i tvivl om gældende regler for en tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan bygge enhver slags tilbygning

Eksempler på tilbygninger som vi kan bygge:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til et ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Tilbygning med stue.

Vi kan desuden også foretage en renovering af hus, når nu vi er i gang. 

Hvad koster en tilbygning?

Vores pris på en tilbygning afhænger i høj grad af, hvor stor den skal være, og hvilken type der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på, om der er tale om en udvidelse af badeværelset eller en ny carport. Derudover afhænger den endelige pris også af dine ønsker til materialer og af opgavens kompleksitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for inspiration eller priser på en tilbygning, er du velkommen til at kontakte din lokale tømrer- og snedkermester. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Ring til os på telefon 20 48 71 98, skriv til vores e-mail km@mikkelsen-ts.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. 

Har du brug for et uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​LIKE OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

​Her kan ​følge med i vores hverdag, se billeder, deltage i konkurrencer og i det hele taget få et indblik i, hvad vi render og laver.

facebook-logo-ikon   instagram-logo-ikon