Opsætning af gipsvægge og gipslofter

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af gipslofter eller gipsvægge? Så lad os hos Mikkelsen ApS Tømrer & Snedker stå for dit gipsarbejde. Vi har stor ekspertise inden for både stål og gips, og vi klarer både de små og store projekter.

Vi opsætter gipsplader for både privatpersoner og erhvervskunder i blandt andet Århus, Risskov og Tilst samt andre omkringliggende områder.

Vores arbejde med gips og stål

Vi har både stor erfaring med blandt andet:

  • Vind-facadebeklædning
  • Nedstroppede lofter
  • Lydvægge
  • Skillerumsvægge.

Derudover renoverer vi også ældre huse, som trænger til en kærlig hånd med for eksempel nye skillerumsvægge, og vi skifter de gamle rustiklofter ud med gipslofter, så du får et mere kantet look.

Går du og drømmer om at få et ekstra værelse, nye facader eller et flot gipsloft, så er du kommet til det helt rette sted.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gipslofter og gipsvægge

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde med opsætning af gipsloft eller montering af gipsvæg, eller ønsker du at høre mere om mulighederne, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Kunne du tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på lige netop din opgave, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud. Vi kommer ud og finder en fælles løsning på dine byggedrømme.

Ring på telefon 20 48 71 98 eller skriv til vores e-mail km@mikkelsen-ts.dk. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på denne side. Vi besparer din henvendelse hurtigst muligt.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​LIKE OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

​Her kan ​følge med i vores hverdag, se billeder, deltage i konkurrencer og i det hele taget få et indblik i, hvad vi render og laver.

facebook-logo-ikon   instagram-logo-ikon