Energivenlig renovering af hus udføres

Drømmer du om at få renoveret din bolig?

Lad Mikkelsen ApS Tømrer & Snedker hjælpe dig med en totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter huset i stand, så din bolig bliver til et tidssvarende og energivenligt, perfekt hjem. Vi udfører renovering af hus i blandt andet Århus, Risskov, Tilst og andre omkringliggende områder til en fordelagtig pris.

Udnyt kvadratmeterne optimalt med en boligrenovering

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rumopdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratmeterne udnyttes på bedst mulig vis. I forbindelse med en renovering af hus kan vi også stå for at ombygge huset, så det lever op til dine ønsker.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på en renovering af hus afhænger blandt andet af, om du skal have foretaget en indvendig eller udvendig husrenovering, samt hvor omfattende en renovering der er tale om.

Har du et gammelt hus, der skal totalrenoveres, eller trænger huset bare til en mindre renovering?

Derudover afhænger den endelige pris selvfølgelig også af dit budget, og om vi skal foretage en ombygning af hus i samme forbindelse.

Går du med byggetanker? Kontakt os

Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for inspiration eller hjælp til din renovering af hus eller lejlighed. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med at renovere hus, eller hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Kontakt os allerede i dag på telefon 20 48 71 98, e-mail km@mikkelsen-ts.dk eller via vores kontaktformular og kom i gang med din boligrenovering. 

Har du brug for et uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​LIKE OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

​Her kan ​følge med i vores hverdag, se billeder, deltage i konkurrencer og i det hele taget få et indblik i, hvad vi render og laver.

facebook-logo-ikon   instagram-logo-ikon