Reparation, vedligeholdelse og udskiftning af vinduer og døre

Trænger husets vinduer eller døre til at blive udskiftet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Mikkelsen ApS Tømrer & Snedker har vi nemlig mange års erfaring inden for forskellige former for tømrerarbejde, og vi tilbyder blandt andet udskiftning af vinduer og døre til en ganske fordelagtig pris. 

Derudover udfører vi også både reparationer og almindelige vedligeholdelse af dine døre og vinduer.

Vi henvender os både til privatpersoner og erhvervskunder i blandt andet Århus, Risskov, Tilst og andre omkringliggende områder.

Vi tilbyder blandt andet udskiftning af:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Hængsler
  • Delvist nedbrudt træ.

Har du brug for rådgivning?

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang.

På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer eller døre skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for, at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken størrelse de skal have, og om du har nogle specielle ønsker angående glas eller ramme.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om udskiftning af døre og vinduer, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Du kan med fordel ringe på telefon 20 48 71 98, men du kan også skrive til vores e-mail km@mikkelsen-ts.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris på udskiftning af vinduer og døre.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Udfyld og send nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​LIKE OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

​Her kan ​følge med i vores hverdag, se billeder, deltage i konkurrencer og i det hele taget få et indblik i, hvad vi render og laver.

facebook-logo-ikon   instagram-logo-ikon